سهراب سهرابی گفت: بنابر آمار سال گذشته ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج تولید شد.

به گفته او، استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و خوزستان بیشترین میزان برنج را تولید می‌کنند.

سهرابی سرانه مصرف برنج به ازای هر نفر در کشور را ۳۵ کیلو اعلام کرد و افزود: براین اساس ۷۰۰ هزارتن کسری نیاز کشور باید از طریق واردات تامین شود.

مجری طرح خودکفایی برنج ادامه داد: بنابر ابلاغ سند امنیت غذایی و ریاست جمهور، سرانه مصرف برنج از ۹۵ گرم به ۷۸ گرم در روز باید طی ۸ سال آینده برسد.

او گفت: با کاهش سرانه مصرف و افزایش عملکرد شلتوک به بالای ۷ تا ۱۰ تن در واحد سطح، تاثیر بسزایی در خودکفایی دارد.



Source link

کلیک کنید خواندنی است:   قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۹ اردیبهشت ماه
سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *