سهراب سهرابی گفت: بنابر آمار سال گذشته ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج تولید شد.
به گفته او، استانهای گیلان، مازندران، گلستان و خوزستان بیشترین میزان برنج را تولید میکنند.
سهرابی سرانه مصرف برنج به ازای هر نفر در کشور را ۳۵ کیلو اعلام کرد و افزود: براین اساس ۷۰۰ هزارتن کسری نیاز کشور باید از طریق واردات تامین شود.
مجری طرح خودکفایی برنج ادامه داد: بنابر ابلاغ سند امنیت غذایی و ریاست جمهور، سرانه مصرف برنج از ۹۵ گرم به ۷۸ گرم در روز باید طی ۸ سال آینده برسد.
او گفت: با کاهش سرانه مصرف و افزایش عملکرد شلتوک به بالای ۷ تا ۱۰ تن در واحد سطح، تاثیر بسزایی در خودکفایی دارد.
خواستی کلیک کن:
توان اجرای عملیات آبخیزداری در ۴۰ میلیون هکتار وجود دارد
شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
ضرورت خرید تضمینی ماهانه ۱۰ هزارتن تخم مرغ از مرغداران
حضور پررنگ مردم برای نوسازی بافتهای فرسوده همزمان با پرداخت تسهیلات
۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
قیمت مرغ تا پایان ماه رمضان نوسانی ندارد