محمد آیینی مدیرعامل شرکت باز آفرینی شهری کشور با بیان اینکه  از ابتدای دولت سیزدهم  مردمی سازی را در دستور کار خود قرار داده ایم گفت: استفاده از ظرفیت های مردمی ،بخش خصوصی و تعاونی به ویژه در بافت های فرسوده یکی از مهم ترین اهداف ما در این بخش بوده است که در حوزه نوسازی سعی کرده ایم این بسته های تشویقی را برای سازندگان فراهم کنیم.

وی ادامه داد: به طور عمومی افرادی که در بافت های فرسوده ساکن هستند اقشار کم درآمد کشور هستند چراکه اگر درآمد مناسبی در این بخش داشتند  واحدهای خود را نوسازی میکردند بنابراین در این بخش سعی کرده ایم از طریق پرداخت تسهیلات و حمایت های لازم و ارائه بسته های تشویقی بتوانیم مردمی سازی را در این حوزه فراهم کنیم.

آیینی با اشاره به اینکه مشارکت مالکان بافت های فرسوده با سازندگان و یا بخش خصوصی که توانایی نوسازی این واحدها را دارد از جمله راهکارهای است که در این بخش در دستور کار خود قرار داده ایم افزود: متاسفانه نبود فضای اعتماد در بین مالکان بافت های فرسوده خود باعث شده که یک فضای عدم اطمینان در این بخش حاکم شود.

کلیک کنید خواندنی است:   رشد ۳۲.۵ درصدی تولید لوازم خانگی در سال ۱۴۰۲

معاون وزیر راه وشهرسازی بیان کرد: مشارکت با مردم در نوسازی بافت های فرسوده موانع فرهنگی ، قانونی و اجتماعی وجود دارد که باید سعی کنیم تمامی این موانع را برطرف کنیم تا یک فضای اعتماد در این بخش ایجاد شود.

وی یادآور شد:  امکان ساخت واحدهای مقاوم در برابر زلزله های 4ریشتری در فضاو متراژ های کوچک وجود ندارد که این امر خود باعث می شود که سازندگان انگیزه لازم را برای ورود به این بخش نداشته باشند.

 



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *