کودهی مدیرکل سازمان سرمایه گذاری خارجی با بیان اینکه  در طول سال های گذشته شاید طرح های بوده که ارقام بالایی برای ورود سرمایه های خارجی به کشور از طریق آنها تصویب شده باشد گفت: از طریق این طرح ها  اجازه ورود سرمایه به کشور داده شده باشد اما بنا به دلایلی این طرح ها سرمایه ای را وارد نکرده باشند.

وی ادامه داد:  در طول سال های گذشته تمامی آمارها پایش و پالایش شدند و در دولت سیزدهم هم طرح های متعددی مصوب شده بود اما باقی مانده بودند را احصا کردیم و براساس این روش رقم بالایی به لحاظ تعداد مجوزهای سرمایه گذاری رشد بسیار چشم گیری را داشته‌ایم.

او افزود:  با توجه به  تعداد مجوزهای  سرمایه گذاری رشد بسیار چشم گیری در این بخش هم به لحاظ سرمایه گذاری خارجی و هم به لحاظ ورود سرمایه شاهد بوده ایم.

کلیک کنید خواندنی است:   تکمیل پروژه‌های مسکن مهر و نهضت ملی پردیس با مشارکت مردم

کودهی در پاسخ به میزان ورود سرمایه در ۱۰ سال گذشته گفت: در سال ۹۳، ۲۶۴ میلیون دلار، سال ۹۴، ۸۶۶ میلیون دلار، در سال ۹۵، ۱ میلیارد و ۶۸۲ میلیون دلار، در سال ۹۶، ۲ میلیارد و ۶۳۱ میلیون دلار، در سال ۹۷، ۸۲۵ میلیون دلار، در سال ۹۸، ۱ میلیارد و ۱۰۳ میلیون دلار، در سال ۹۹، ۱ میلیارد و ۸۰۳ میلیون دلار، در سال ۱۴۰۰، ۲ میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار، در سال ۱۴۰۱، ۴ میلیارد و ۱۹۳ میلیون دلار و در سال ۱۴۰۲، ۵ میلیارد و ۵۳۱ میلیون دلار سرمایه گذاری مصوب و معتبر بوده است.

او در پاسخ به اینکه چه کشور‌هایی بیشترین حجم ورود سرمایه را در دولت سیزدهم داشته اند، گفت: روسیه، چین، امارات متحده عربی، ایرانیان مقیم خارج از کشور، ترکیه، عراق، افغانستان، هندوستان و عمان از جمله مهم‌ترین کشور‌هایی بودند که در کشور ما سرمایه گذاری کرده‌اند. اما در سال ۱۴۰۲، چینی‌ها بیشترین میزان ورود سرمایه خارجی به کشورمان را داشته‌اند.

کلیک کنید خواندنی است:   ضرورت خرید تضمینی ماهانه ۱۰ هزارتن تخم مرغ از مرغداران



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *