محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در مراسم افطاری هنرمندان و ضمن تبریک سال نو و قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان با ارائه گزارشی از وضعیت سینما در دوسال گذشته گفت: سال گذشته سال بسیار خوب و پررونقی برای سینمای ایران بوده است. در این سال موفقیت‌های بزرگی برای سینمای ایران رقم خورد که چه بخواهیم و چه نه، در تاریخ سینما ثبت خواهد شد. در سال گذشته رونق سینمای ایران باعث شد تا تهیه‌کنندگان امیدوارتر و با انگیزه‌تر به حوزه تولید فیلم برگردند. سینمایی که می‌رفت تا با تنفس مصنوعی کارش به پایان رسد، به یکباره با همت و همدلی مشترک مدیران و سینماگران دوباره پرو بال گرفت. امروز درباره سینمایی صحبت می‌کنیم که در حوزه‌های تولید، اشتغال و توسعه زیر ساخت‌های آن اتفاقات بسیار بسیار بزرگی رقم خورده است.

وی با اشاره به شکستن رکورد فروش در گیشه سال گذشته گفت: در سال گذشته فروش سینما رقم ۱۳۰۰ میلیارد را پشت سر گذاشت، شکستن رکورد ۲۳ ساله و استقبال با شکوه مردم از فیلم‌ها در سالن سینما، این نوید را می‌دهد که در سال۱۴۰۳ هم شاهد شکوفایی هر چه بیشتر سینما باشیم.

۲۰۰ سالن به ناوگان نمایشی اضافه شد

وی توسعه زیر ساخت‌های سینما را از اولویت‌های سازمان سینمایی در سال جدید عنوان کرد و گفت: مسئله زیر ساخت مسئله‌ای بود که در ۴۰ سال گذشته، بعضا مورد غفلت قرار گرفته بود. ما در سال گذشته ۱۱۰ سالن سینما در کشور افتتاح کردیم که در مجموع بیش از ۲۰۰ سالن به ناوگان نمایشی کشور اضافه کردیم؛ که حقیقتا انقلاب بزرگی در تولید زیرساخت سینما محسوب می‌شود. کمبود سالن سینما موضوعی است که ما را در محافل سینمایی رنج داده و عملا مشکلات عدیده‌ای در طول این سال‌ها برای اکران فیلم‌ها به وجود آورده بود که بعضا منجر به ایجاد تنش و اختلاف مابین تهیه‌کنندگان، کارگردانان و شرکت‌های پخش شده بود. با همه سختی‌هایی که در توسعه زیر ساخت‌های سینمایی. وجود دارد، چشم‌اندازی که برای رسیدن به آن تعیین شده، بسیار امیدوار کننده است. امیدواریم در پایان کار این دولت جشن بهره‌برداری از ۱۰۰۰ سالن را با هم جشن بگیریم.

کلیک کنید خواندنی است:   راه یافتگان جشنواره پرده‌خوانی و نقالی رضوی معرفی شدند

خزاعی با اشاره به رشد ۲۵ درصدی در حوزه تولید فیلم‌های کوتاه، مستند، پویانمایی و سینمایی گفت: توجه به اشتغالزایی یکی از اهداف دولت سیزدهم در بخش‌های مختلف است. در حوزه فیلم کوتاه، مستند، پویانمایی و سینمایی ما بالغ بر ۱۴ هزار شغل ایجاد کرده‌ایم که رقم کاملا چشمگیری است.

حضور و موفقیت‌های قابل توجه در جشنواره‌های خارجی

رئیس سازمان سینمایی با ارائه گزارشی از حضور آثار ایرانی در جشنواره‌های بین المللی افزود: ما در حوزه بین‌الملل حضور قابل قبولی در جشنواره‌های خارجی داشته‌ایم.. تعدادجوایز که فیلمسازان ما در حوزه آثار کوتاه، مستند و… کسب کرده‌اند، تقریبا ۱۰ درصد افزایش داشته است.

در حال حاضر سینمای ایران در حوزه‌های فروش، زیر ساخت و تولید به مراتب وضعیت بهتری نسبت به گذشته پیدا کرده است که امیدواریم در آینده سینمای ایران با همین اهتمام در دولت بعدی، رتبه ششم و هفتم را کسب کند و این آرزو با کمک و همیاری شما تحقق پیدا خواهد کرد.

کلیک کنید خواندنی است:   ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است

خبر خوش برای اهالی سینما

خزاعی با اعلام این خبر که یکی از مشکلات قدیمی خانواده سینما یعنی موضوع بازنشستگی مرتفع شده است، عنوان کرد: پس از یکسال پیگیری و برگزاری جلسات مختلف مسائل مربوط به بازنشستگی اهالی سینما، شب گذشته آقای موسوی مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفتند که مساله موضوع بازنشستگی هنرمندان حل شده است که خبر بسیار خوبی برای اهالی سینما و همه کسانی است که تا امروز دغدغه بازنشستگی داشته‌اند. چرا که با قانون جدید در چند سال آخر می‌توانند با بیمه مناسب‌تری بازنشسته شوند.

وی همچنین درباره اهدای پنجمین بسته معیشتی به اهالی خانواده سینما نیز گفت: با همت دوستان ما در هیئت مدیره خانه سینما و به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر این بسته مصوب شد که ظرف چند روز آینده به حساب عزیزانی که اسامی آنها از سوی خانه سینما معرفی شده‌اند، واریز خواهد شد.

کلیک کنید خواندنی است:   تفاوت تلاوت قرآن با قرائت آن چیست؟

اعلام اولویت‌های ساخت آثار در سال ۱۴۰۳

وی درباره اولویت‌های ساخت آثار در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه داد: به همت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، به منظور ترغیب هر چه بیشتر فیلمسازان، جدا از بودجه سینما، بودجه ویژه‌ای برای تولید فیلم در نظر گرفته شده است. این موضوعات که از طریق بند ب اعلام شده است عبارتند از تقویت بنیاد خانواده، ترویج فرزندآوری، حل مسائل اجتماعی و معضلات فرهنگی جامعه، مفاخر ملی و استانی، عزت ملی، ترویج فرهنگ مصرف کالای تولید داخلی، سبک زندگی ایرانی_ اسلامی، ترویج فرهنگ امید، فرهنگ ایثار و شهادت.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *