در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

علیرضا زالی٬ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بررسی ها نشان می دهند که بیماری مزمن کلیوی در حال تبدیل به یک معضل جهانی است و این بیماری با افزایش چشمگیر مرگ و میر همراه است.

وی بیان کرد: مطالعات نشان می دهند که شیوع بیماری مزمن کلیوی با افزایش سن بیشتر خواهد‌ شد .رژیم غذایی حاوی آنتی اکسیدان با مقادیر بالا سبب کاهش ابتلای افراد به بیماری مزمن کلیوی خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: میزان شیوع بیماری مزمن کلیوی در بین زنان بیشتر از مردان است. میزان بروز سالیانه بیماری مزمن کلیوی حدود ۲ درصد است.

زالی ادامه داد: چاقی عمومی و شکمی، استعمال سیگار، فشار خون بالا و دیابت از جمله عوامل خطر موثر در بروز بیماری های مزمن کلیوی هستند.

کلیک کنید خواندنی است:   اسامی تعدادی از فرآورده‌های غذایی غیر مجاز-مجله زن خوب

وی افزود: شیوع بیماری مزمن کلیوی در زنانی که سابقه زایمان زودرس دارند ۴۰ درصد بیشتر از سایر زنان است‌.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بهشتی تاکید کرد: در بین افرادی که از الگوی غذایی حاوی قند و چربی پیروی کرده اند ، ریسک بروز بیماری مزمن کلیوی تا ۴۶ درصد افزایش پیدا می کند.

زالی گفت: میزان شیوع بیماری مزمن کلیوی در بین افرادی که گیاهخوار هستند و لبنیات مصرف می کنند حدود ۴۳ درصد کاهش پیدا می کند.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *