در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
حسین فرشیدی معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: پس از هشت ماه تلاش فراوان در وزارت بهداشت و با همت دفتر بهبود تغذیه برای اولین بار در کشور نقشه وضعیت تغذیه کشور طراحی شده است.
وی بیان کرد: نقشه وضعیت تغذیه کشور به نوعی وضعیت شاخصهای مهم تغذیهای را در کل کشور و به تفکیک هر استان مشخص کرده است تا مسئولان و سیاستگذاران به ویژه روسای دانشگاههای علوم پزشکی و معاونین بهداشتی بتوانند وضعیت جمعیت تحت پوشش خود را نسبت به سایر نقاط کشور ارزیابی کرده، مداخلات انجام شده برای دستیابی به وضعیت تغذیه در دانشگاه خود را بررسی کنند و از نقاط بحرانی در هر دانشگاه آگاه شده تا بتوانند مداخلات سریع برای بهبود وضعیت را انجام دهند.
فرشیدی اضافه کرد: این نقشه بر پایه ده شاخص مهم تغذیه طراحی شده است و مقرر است در طی سالهای آتی چند شاخص بر اساس وضعیت بیوشیمیایی تغذیه نیز به آن اضافه شود. نظر به این که این نقشه بر پایه شاخصهای مربوط به سال ۱۴۰۲ تدوین شده است، در نظر است تا سالانه تدوین این نقشهها بر اساس تغییر در وضعیت شاخصها انجام شود و کنار هم گذاشتن این نقشهها در طول چند سال خواهد توانست روند وضعیت تغذیه را در کل کشور و همچنین به تفکیک هر استان کاملا روشن سازد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: در گام بعدی این پروژه، وزارت بهداشت در نظر دارد این نقشهها را به تفکیک روستاها و شهرها و شهرستانهای هر دانشگاه تدوین کرده و در اختیار معاونان بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور قرار دهد تا هر دانشگاه به طور جزئی در تمام نقاط شهری و روستایی خود از وضعیت تغذیه جمعیت تحت پوشش خود آگاه شده تا بتوانند برنامه ریزی لازم برای ارزشیابی مداخلات و نیز تدوین مداخلات جدید را انجام دهند.