عادل دریس مدیرکل بندری سازمان بنادر و دریا نوردی با بیان اینکه فرایند بارگیری و تخلیه کالا ، یکی از اقداماتی است که باید در راستای انتقال کالاهای تجاری وارداتی از کشور مبداء به مقصد مورد نظر انجام می شود گفت: انجام این فرایند به داخل و خارج از وسایل حمل و نقل به نوع روشی که برای نقل و انتقال انتخاب می شود، بستگی دارد.

وی افزود: بارگیری و تخلیه با توجه به تنوع بالای محموله های تجاری و حساسیت بسیار بالای هر کدام از آن ها امری حساس بوده  چرا که ذره ای بی احتیاطی از سوی اشخاصی که انجام این فرآبند را به عهده دارند باعث می شود که محموله ی تجاری دچار آسیب شود.

دریس با اشاره به اینکه تخلیه و بارگیری صورت گرفته در بخش عملیات کانتینری نیز طی فروردین‌ماه امسال، معادل ۱۹۹ هزار و ۹۶۲ TEU بود گفت: این میزان از حمل و تخلیه کالاهای کانتینری طی مدت مشابه سال گذشته که معادل ۱۸۴ هزار و ۱۰۰ TEU بود، رشد ۹ درصدی را نشان می‌دهد.

کلیک کنید خواندنی است:   عرضه جوجه یکروزه بالاتر از ۳۰ هزار تومان گرانفروشی است

وی بیان کرد: میزان تخلیه کالا‌های نفتی طی ماه نخست ۱۴۰۳ در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی، معادل ۲ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۳۳۱ تن، میزان تخلیه کالا‌های غیرنفتی معادل ۴ میلیون و ۳۷۸ هزار و ۲۹۰ تن و مجموع تخلیه کالا‌های نفتی و غیرنفتی معادل ۶ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۶۲۱ تن بوده است.

دریس اظهار کرد: میزان بارگیری کالا‌های نفتی در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی طی فروردین‌ماه امسال، معادل ۵ میلیون و ۴۰۷ هزار و ۶۹۶ تن، میزان بارگیری کالا‌های غیرنفتی ۵ میلیون و ۶۱۶ هزار و ۴۸۱ تن و مجموع بارگیری کالا‌های نفتی و غیرنفتی معادل ۱۱ میلیون و ۲۴ هزار و ۱۷۷ تن بوده است.

او اظهار کرد: مجموع تخلیه و بارگیری کالا‌های نفتی طی ماه نخست سال ۱۴۰۳، معادل ۷ میلیون و ۵۲۰ هزار و ۲۶ تن و جمع تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی ۹ میلیون و ۹۹۴ هزار و ۷۷۲ تن بوده؛ همچنین مجموع تخلیه و بارگیری کالا‌های نفتی و غیرنفتی در مدت مذکور معادل ۱۷ میلیون و ۵۱۴ هزار و ۷۹۸ تن بوده است.

کلیک کنید خواندنی است:   زمین‌های مرغوب کشاورزی به طرح هادی روستایی اختصاص نیابد

 

 



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *