سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد خطر کلی سلامت عمومی ناشی از آنفلوآنزای پرندگان (H ۵ N ۱) «کم» است.

با این حال سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد برای افرادی که در معرض تماس با پرندگان، حیوانات یا محیط‌های آلوده هستند، خطر ابتلا به این بیماری کم تا متوسط ​​در نظر گرفته می‌شود.

این سازمان تاکید کرد ارزیابی خطرات این بیماری ممکن است با کسب اطلاعات بیشتر توسط این کارشناسان آژانس سازمان ملل، تغییر کند.

این سازمان با توصیه به مصرف شیر پاستوریزه و نه خام، گفت: این ویروس در شیر شناسایی شده و نقش احتمالی آن در انتقال در حال بررسی است.

در همین حال، سازمان غذا و داروی ایالات متحده اخیراً اعلام کرد از هر پنج نمونه شیر تجاری آزمایش شده در یک نظرسنجی سراسری، یک نمونه حاوی ذرات ویروس H ۵ N ۱ است.

کلیک کنید خواندنی است:   سهم کم سلامت از تولید ناخالص ملی/ تدوین ۵۷۰ راهنمای بالینی-مجله زن خوب

آنفلوآنزای پرندگان برای اولین بار در ماه مارس در گله‌های حیوانات در تگزاس شناسایی شد و یافته‌های بعدی نشان دهنده وجود ویروس در ۱۰ گله دیگر در هشت ایالت آمریکا بود.

به گزارش آناتولی، آخرین داده‌های مربوط به نمونه‌های شیر نشان می‌دهد که شیوع این بیماری در ایالات متحده بیش از آنچه قبلاً تصور می‌شد، گسترده‌تر است.

ویروس آنفلوآنزای پرندگان که اکنون توجه‌ها را به خود جلب کرده است، اولین بار در سال ۱۹۵۹ شناسایی شد. از سال ۲۰۲۰، این ویروس در میان گونه‌های حیوانی بیشتری گسترش یافته است – از جمله سگ‌ها و گربه‌ها در چندین کشور.

آنفلوآنزای پرندگان مانند هر آنفلوآنزای دیگر از جمله سرفه، بدن درد و تب است. با این حال، برخی از افراد حتی ممکن است به ذات الریه شدید مبتلا شوند.



Source link

کلیک کنید خواندنی است:   کوررنگی چیست و آیا قابل درمان است؟-مجله زن خوب
سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *