پزشکان متخصص با اشاره به اینکه درهم خوری موجب تشدید سوء هاضمه می‌شود، افزود: علاوه براین مصرف انواع شربت به ویژه مصرف شربت و آب سرد در وعده افطار زمینه ایجاد ناراحتی‌های گوارشی را برای فرد ایجاد می‌کند بنابراین بهتر است فرد روزه دار، روزه خود را با نوشیندنی‌های گرم مانند چای یا شیر افطار کند.

 در وعده افطار بهتر است از مصرف غذا‌های غلیظ مثل حلیم و شله و حتی سوپ‌ها پرهیز شود، چرا که می‌تواند باعث احساس سنگینی در فرد شود.
 مصرف سالاد، ماست و ترشی همراه غذا موجب سو هاضمه می‌شود به خصوص اگر به عنوان مثال ماست با غذا‌های گوشتی استفاده شود.

مصرف چای و هندوانه در وعده سحر به دلیل خاصیت مدر بودن آن توصیه نمی‌شود.

پیشنهاد می‌شود مصرف دوغ، شربت خاکشیر و سبزیجاتی مثل خُرفه در وعده سحر جایگزین آن شود.

کلیک کنید خواندنی است:   افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور-مجله زن خوب

 یکی از مشکلات افراد روزه دار به خصوص در ماه‌های گرم سال، احساس تشنگی است. 

برای مدیریت این حالت در فرد باید از مصرف غذا‌های عطش اور در سحر مثل سرخ کردنی، سبزیجات تند، فلفل، سس‌ها پرهیز شود و جایگزین آن مصرف سالاد حاوی کاهو و کلم و آبلیمو و آبغوره تازه باشد.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *