نوسازی مسکن روستایی یکی از مهم ترین اولویت ها به شمار می رود؛ نوسازی که تا به امروز با کمک و مشارکت های مردمی رقم خورده و نقش موثری در مهاجرت معکوس روستاییان و شهرنشینان داشته است.

نوسازی مسکن روستایی یکی از گام های بزرگ در جهت افزایش تولید مسکن به شمار رود به طوری که به گفته مهرداد  بذرپاش وزیر راه و شهرسازی تا به امروز  برنامه نوسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکن روستایی با جدیت دنبال شده و  در راستای مقاوم سازی مسکن روستایی تسهیلات مسکن روستایی به ۳۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

او در ادامه گفت: همزمان با افزایش تسهیلات مسکن روستایی علاوه بر افزایش تسهیلات هدف گذاری واحد های مسکن روستایی نوسازی واحدهای مسکونی را در طول سال به ۳۵۰ هزار واحد رساندیم.

وی حل مشکل مسکن را باعث رونق کسب و کار در کشور دانست و تصریح کرد: برای ساخت و نوسازی ۲ میلیون قطعه زمین و منزل روستایی در کشور برنامه ریزی شده است.

براساس این گزارش در ۲۱ فروردین ماه سال ۵۸ با دستور امام خمینی (ره) بنیاد مسکن در جهت خانه دار شدن مردم تاسیس شد.

نوسازی مسکن روستایی با کمک فناوری‌های نوین 

 در همین زمینه  غلامرضا صالحی رئیس بنیاد مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار  باشگاه خبرنگاران جوان  با بیان اینکه بنیاد مسکن در بحث تامین مسکن محرومان در شهرها و روستاها گام های بلندی برداشته است گفت: در زمینه توانمند سازی و اشتغال روستاییان تا به امروز گام های موثری برداشته ایم و برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن و همچنین نوسازی واحدهای مسکونی از تکنولوژی های روز مسکن استفاده کرده و اقدامات خوبی انجام داده‌ایم.

کلیک کنید خواندنی است:   کمک به مدیریت بازار با افزایش تعداد عرضه‌کنندگان شمش طلا در مرکز مبادله

وی بیان کرد: از ابتدای تاسیس بنیاد مسکن تا به امروز ۵ونیم میلیون واحد مسکونی برای اقشار مختلف مردم ساخته و به متقاضیان تحویل داده شده است.

صالحی افزود: در مناطق محروم و کپر نشین اقدامات خوبی انجام داده ایم و هیچ خانواده تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی را در صف انتظار برای ساخت مسکن نداریم و به تمامی تقاضاها در حوزه مسکن تحت پوشش خانواده ها پاسخ داده‌ایم. در حوزه فناوری ها یک سری مذاکره کرده و امروز در لبه تکنولوژی های روز دنیا هستیم و پیشرفت های خوبی هم داشته‌ایم با استفاده از فناوری‌ها و تکنولوژی های روز دنیا به دنبال کاهش قیمت و سرعت ساخت هستیم.

براساس این گزارش یکی از مهم ترین اقداماتی که در حوزه نوسازی مسکن روستایی در سال گذشته انجام شده است افزایش میزان تسهیلات  مسکن روستایی از ۲۰۰ میلیون تومان به ۳۵۰ میلیون تومان  و هدف گذاری مسکن روستایی از ۲۰۰  هزار واحد مسکونی به ۳۵۰ هزار  واحد مسکونی است.

کلیک کنید خواندنی است:   قطار مشهد _ چناران برقی می‌شود

پرونده نوسازی ۳۵۰ هزار واحد مسکن روستایی به زودی بسته می شود

در همین رابطه مجید جودی معاون بازسازی بنیاد مسکن با بیان اینکه تا به امروز بیش از ۲۰۰ هزار نفر متقاضی مسکن  روستایی  برای دریافت تسهیلات  به بانک ها معرفی شده اند گفت: پرونده نوسازی مسکن روستایی برای ۳۵۰ هزار واحد مسکونی در آستانه بسته شدن است و در صورتی که مشارکت مردم در این بخش افزایش یابد اقدامات لازم هم برای تسریع در اجرای طرح نوسازی و مقاوم سازی انجام می شود.

وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین اقدامات در حوزه نوسازی مسکن روستایی اختصاص زمین به متقاضیان بوده است گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده مقرر شده بود که ۲ میلیون قطعه زمین به متقاضیانی که خواهان بازگشت از شهر به روستا هستند اختصاص یابد و تا به امروز بیش از ۵۰۰ هزار قطعه اختصاص یافته و تا پایان سال مابقی متقاضیان هم این اراضی را دریافت خواهند کرد.

با توجه به شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردمی؛ اختصاص زمین و پرداخت تسهیلات به متقاضیان برای ساخت مسکن روستایی یکی از اقداماتی است که در این بخش انجام شده است.

در راستای افزایش مهاجرت معکوس و همچنین تولید مسکن دولت با کمک بنیاد مسکن مقرر کرده است که به این متقاضیان تسهیلات مسکن ۵۵۰ میلیون تومانی اختصاص دهند تا از طریق آن مسکن ساخته شود و تولید در این بخش افزایش یابد که به گفته جودی معاون مسکن روستایی تا به امروز ۵۰۰ هزار قطعه تحویل متقاضیان شده و سایر اراضی هم در این بخش تعیین شده است و با معرفی متقاضیان این اراضی به متقاضیان تحویل داده می شود تا اقدام به ساخت مسکن کنند.

کلیک کنید خواندنی است:   سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است

گفتنی است، یکی از اقداماتی که می تواند به  بازار مسکن کمک کند نوسازی و مقاوم سازی  واحدهای مسکن روستایی است که هم با هدف گذاری هایی که انجام شده پرونده نوسازی واحدهای مسکن روستایی تا سال ۱۴۱۰ به صورت کامل بسته می شود.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *